Veilig aangekomen in Singapore!
Door: Jas & Siem
Blijf op de hoogte en volg Simone & Jasja
12 November 2012 | Singapore, Singapore
Zo daar zitten we dan!! Na een overstap op London zitten we nu in het vliegtuig Singapore!! Het afscheid was best lastig maar na veel knuffels, traantjes, en super lieve gebaartjes waren we klaar om aan deze super gave ervaring te beginnen.
Het is echt BIZAR hoe mooi, luxe en vooral groot dit vliegtuig is! We leken wel een stelletje kleine kinderen in een speelgoed winkel toen we onze plek zagen! Een eigen touch screen tv met echt alles erop, super comfortabel stoelen en een eigen menu kaart met allemaal heerlijke dingen! Zoals jullie horen zijn Jassie en Siempie dol gelukkig! Haha. Jas doet om het uur een rondje vliegtuig ( en dan is ze een half uur weg, zo GRO OT is het ;))
" 5 uur later in het vliegtuig " ( echt mega handig zo'n Ipad, nogmaals bedankt PoleLed! ) Na wat geslapen te hebben konden we niet langer wachten om de kaartjes en cadeautjes open te maken. Echt zo leuk,lief en fijn!! Juanita heeft ons goed bezig gehouden door ons een dobbelsteen in elkaar te laten zetten zonder schaar haha.( je hebt ons op ideeën gebracht voor jou reis ;p haha be aware! Als allerlaatste hebben we het grote dagboek open gemaakt. WAUW!!!!! Het boek alleen al is prachtig, maar de binnenkant? Is echt ongelofelijk!!! Nu al!! We zaten echt de hele tijd van: hoe hebben ze dit gedaan?? We hebben genoten van jullie stukjes en moeten toegeven dat er wat traantjes zijn gelaten maar vooral van blijdschap want wat boffen we met jullie zeg!! Echt super super bedankt! We kunnen niet wachten tot we de volgende pagina's mogen lezen!
Yess we zijn veilig aangekomen in Singapore! We zijn met de trein naar ons hostel gekomen en laatste stukje met de taxi. Ons kamertje is 8m2 haha maar prima te doen! We hebben net ergens in een zij straatje heeeeerlijk Indisch gegeten, makanmakan! En voor maar €3,00 per persoon, echt toppie! Nog even van genieten voordat we in het dure Sydney aankomen haha.
We gaan nu lekker slapen want we zijn gesloopt van de reis en morgen weer lekker vroeg op om de stad te verkennen!
Veel liefs en knuffels van ons uit Singapore!!
12 November 2012 - 16:09
Grote Smurf:
Hey scheetjes!!
Goe om te horen dat de reis zo goed verlopen was! En heel handigzo'n ipad!! Boffen je maar mee! Geniet nig even van het mooie singapore! En vergeet vooral niet een aingapore aling te drinken!! Must do!!
Dikke kus, grote smurf -
12 November 2012 - 16:10
GS:
Aingapore aling is een singapore sling hahahha ken nie typen nie -
12 November 2012 - 17:01
(schoon) Padre :
Hoi Meiden, Goed dat alles super verlopen is. Ik had niet anders verwacht want jullier regelen alles altijd toppie.
Vandaag was mijn Iphone ff uit de lucht dus zag pas 16:30 NL time net jullie sms.
Veel plezier en hoeplijk binnenkort ff Facetime.
xxxxxxxxxxxxxx -
12 November 2012 - 17:46
Shakibabba ( Goeie Combiii ):
Hee meiden!
Wat een leuk verhaal!
Gelukkig is alles goed gegaan en wat zielig voor Siem dat jas elk uur een half uur weg was zo zat je nogal veel alleen!??? Hahaha
Genietse!!!
xoxo sha -
12 November 2012 - 18:37
Bep:
Lieve schatten,
Wat een leuk verslag, ik zag het helemaal voor me!
Net nog even facetime dus mama kan weer rustig slapen...
Geniet maar lekker morgen in het zonnetje!!
Iedereen heeft geweldig meegedaan met het boek en ik mocht het als laatste afmaken en dat was heel mooi..om stil van te worden. xxxxxxxxxveel liefs en voorzichtig zijn. xxxxx -
12 November 2012 - 19:21
Jeannette :
Hoi Simoontje en Jasja (ook al kennen we elkaar niet),
Wat een enthousiasme! Ik werd er helemaal vrolijk van.
Veel plezier met zijn tweetjes, maar volgens mij zit dat wel goed.
xx -
12 November 2012 - 19:48
Christel:
Haaj Lieverds!!
Gelukkig zijn jullie helemaal veilig aangekomen!! Ga heerlijk genieten in singapore!
Kan niet wachten tot het volgende verhaal!:)
Dikke liefs! -
12 November 2012 - 20:37
Kirsten Van Starkenburg:
Hoi Simone En Jasja,
Wat leuk om jullie eerste verslag te lezen!
Ben benieuwd hoe Singapore is, hoop meer van jullie te horen!
Ga genieten,
Kus Kirsten -
12 November 2012 - 21:00
Tita Tovenaar:
Lieverds!
Haha wat een leuk berichtje!! Hihi leeeuk hè die dobbelstenen, goed dat jullie er een foto van hebben gemaakt! Kan niet wachten om te zien wat jullie bedenken!;)
Heerlijk genieten van het lekkere eten, maar geen kauwgom kauwen hè!
Slaap lekker en heel veel plezier morgen met de stad verkennen!
Ik denk veel aan jullie, kan niet wachten tot het volgende bericht! Maar vooral: genieten!!
Dikke kus xxx -
12 November 2012 - 23:00
Cat:
MENU KAART!?? jaa dag! haha dan kom ik zeker! Wat hebben jullie gegeten?
Fijn dat de reis goed is verlopen. Jullie zullen nu vast als een blok slapen. Veel plezier bij het ontdekken van de stad morgen. xxxxxxxxx -
13 November 2012 - 10:33
Tante Iris:
Hoi meiden, fijn telezen dat alles goed is gegaan, heel leuk verslag.zitten jullie eerste klas in het vliegtuig met al dat luxe en gewoon facetime met je mam !!!!nou nog veel plezier en dikke kusssss -
13 November 2012 - 14:30
Dineke En Jan:
We volgen jullie, zijn in gedachten bij jullie enne stik jaloers......maar wie weet komen dromen soms uit .
Geniet met volle teugen en doe wat je wil doen en pak wat je pakken kan en stel niets uit.
Een hele fijne tijd voor jullie twee en we slepen de achterblijvers er wel doorheen.
GROETJES JAN EN DINEKE
14 November 2012 - 10:07
Nicole:
Lieverds!!! Wauw dat klinkt ver haha!!! Zo'n vliegtuig wil ik ook wel een keer;p
Fijn dat jullie het album moooi vinden haha! Heeft iedereen
Goed z'n best op gedaan;) Het facetimen is nog niet
Gelukt, maar hopelijk heeel snel want
Dat is altijd leuker dan whatsappen haha!! Veeeel succes en plezier met jullie reis door naar Sydney! En hopen dat het vliegveld echt zoo mooi is als jullie
Dachten. Dan vermaken jullie je vast:)! Kusssssssxx -
15 November 2012 - 16:58
Tom:
Haha wat is jullie eerste berichtje weer grappig! Jullie gekko's, volgens mij word het de komende weken, maanden, jaren alleen maar leuker! Have à lot of fun there! PS: sorry voor de late reactie:d