Bye bye Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Simone & Jasja - WaarBenJij.nu Bye bye Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Simone & Jasja - WaarBenJij.nu

Bye bye Sydney

Door: Simone en Jasja

Blijf op de hoogte en volg Simone & Jasja

16 Juni 2013 | Australië, Sydney

Vandaag is ons laatste weekend in Sydney. Niet normaal hoe snel 7 maanden voorbij zijn gegaan! De laatste 3 weekjes waren erg druk. Jas opende de sportschool elke dag om half 5 (4 uur de wekker is geen pretje) en er was zelfs een week dat ze ook nog de grootste bank van Sydney moest schoonmaken van 19uur tot 23uur. Gelukkig niet in dr eentje maar wat een opervlaktes waren dat!

Simone heeft ook veel kunnen sparen en heeft elke  week  2 speed dating evenementen alleen gehost. Echt heel vet en leuk om te doen. Zo goed dat al die mensen erop uitgaan om hopelijk een partner of desnoods een maatje te vinden.  You can call me the love docter!

Naast al dat werken wilde we natuurlijk ook nog zo veel mogelijk leuke dingen doen met vriendinnetjes en dat hebben we ook zeker gedaan.

Op een zaterdag avond besloten we om samen met Lotte naar The Star casino te gaan. Zo als wij in Nederland als krenten bij roulette nooit meer dan 10 op zwart of rood zetten, was hier in Sydney het minimum opeens $25. De stress sloeg toe want ja we moesten het maar op de aussie way gaan wagen. Na een tijdje raakte we aan de praat met 3 gasten ( ze deden ons denken aan de mannen van de film Hangover ;)  Die deden t tegenovergestelde van ons en gooide de dollars over de tafel. Na een paar minuten waren wij onze 25 kwijt en konden t niet verschuilen achter ons pokerface totdat opeens 1 van die gasten zei, hier $50 dollar, just wing it!!  En t ging maar door, what is your lucky number? What is your date of birth? Er gingen honderden dollars op de nummertjes en YOLO is nog nooit zo vaak gezegd op 1 avond. Om  een lang verhaal kort te maken, we zijn om 04:00 met winst ($15)het casino uitgelopen, heel de avond drankjes en onwijs veel lol gehad met  die gasten! Lucky us!!

Simone heeft haar laatste werk dag gehad en dr collega's hadden heel dr bureau versierd, lieve kaartjes gekregen, taart en een giftvoucher voor the westfield (de bijenkorf van Australië)
Jas had een maand geleden al dr laatste stage dag en haar collegas hadden haar meegenomen op een diner cruise. Super mooi langs de haven van Sydney!
Als knallende afsluiter kreeg ze een flinke cheque in dr handen gedrukt!

Dit laatste weekend gaan we vooral feesten en genieten van onze huisgenootjes. Hun hebben onze tijd hier zo geweldig gemaakt. 10 jongens en meiden in 1 huis en nooit een x gezeik gehad. Wel moeten we toegeven dat het waarschijnlijk t meest rommelige en ranzige huis ever is maar ach je kan niet alles hebben en hadden t voor geen goud anders gewild!

Ondanks dat we dit heerlijke leventjes hier in Sydney met onze vrienden gaan missen kijken we superrrrrr uit naar onze reis! Eerste bestemming is Bali waar we echt zo hard gaan chillen! We verblijven eerst 3 nachten in Jimbaran, dan 6 nachten in een resort op de gili islands. 4 nachten in t oerwoud en tussen de aapjes in Ubud, dan meeten we Gaby(simone's nicht) en Geordie voor 2 nachten in Kuta, zo leuk!! We sluiten de laatste 2 dagen af in Seminyak waar we op 5 July samen natuurlijk iets te vieren hebben!! (L)

Onze koffers zijn ingepakt, de kamer is helemaal leeg en tijdens t opruimen zagen we weer hoeveel kaartjes en lieve gebaartjes we van jullie in Nederland hebben gehad! Heel erg bedankt en het mooie dagboek gaat natuurlijk mee op reis!!

Veel liefs van ons xxx

• 16 Juni 2013 - 15:15

Sharon :

Toppers Zijn jullie! Ik kan niet wachten tot op Schiphol! Trekken jullie slippers aan? Dan kom ik wel op hakken hahahhaja

• 16 Juni 2013 - 22:25

Marjon Hollink:

Hoi bikkelaars, toch weer moeilijk om afscheid te nemen, he? Fijn dat jullie het zo goed naar jullie zin hebben gehad daar. Wat een ervaring. En nu niet meer werken, maar lekker genieten en rondkijken. Heel veel plezier, goede reis! De Hollinkies.

• 17 Juni 2013 - 01:59

Laura:

Klinkt weer goed allemaal!
    Dit hoofdstuk wordt afgesloten, nieuw avontuur voor de boeg! Heel veel plezier en genieten van jullie mooie en geweldige reis! Enjoy dutchiegirls!
    Xxx

• 17 Juni 2013 - 08:44

Bep.:

Lieve schatten,
    Het "Aussieavontuur" zit erop!! En wat voor eentje....om nooit never te vergeten!!
    Maar vanaf vandaag komt deel 2 er ook nog eens bij:-) Hoe kan je boffen!!! Ik tel nu ook de weken want ooooooo....het wordt echt tijd om jullie weer eens lekker te knuffelen
    !! En.......bij moeders komen jullie in een georganiseerde, schone maar gezellige camper terecht!!! Geniet op Bali met jullie welverdiende centjes, van de zon, mooie natuur, lekker makan, familie en elkaar!!! dikke kusXXXXen veel liefs.

• 17 Juni 2013 - 09:18

Padre,:

Selamat jalan dalam di Bali!
    Sampai bertemu cepat.

• 17 Juni 2013 - 14:22

Truuske:

veel plezier meiden! lekker genieten dat hebben jullie wel verdiend. xxx uit hulsellll

• 17 Juni 2013 - 23:16

Jeannette:

Wedden dat jullie daar een onuitwisbare indruk achterlaten???
    Heel veel plezier nog op jullie volgende trip. xx