2 "little" girls in a big city - Reisverslag uit Sydney, Australië van Simone & Jasja - WaarBenJij.nu 2 "little" girls in a big city - Reisverslag uit Sydney, Australië van Simone & Jasja - WaarBenJij.nu

2 "little" girls in a big city

Blijf op de hoogte en volg Simone & Jasja

18 November 2012 | Australië, Sydney

Hallo allemaal!!

Hier ons eerste berichtje uit Sydney! we hebben vandaag al flink met after sun moeten smeren dus dat is een goed teken ;). We zijn vandaag naar Bondi beach geweest, wat een mooi strand is dat zeg!! Helder blauw water, wit groot strand en eromheen ook nog grasvelden met DJ's en een Barbie (BBQ).

Ondanks dat de eerste 2 daagjes erg moesten wennen beginnen we nu iedere keer weer meer van de stad te houden.  Het is echt een veelzijdige stad met hoge gebouwen, oude en schattige stukjes,  een grote haven, kleine kroegjes, mooie clubs en niet te vergeten de stranden.  We hebben het opera house al gespot, zijn wezen stappen en gister zijn we naar een hardstyle feest geweest in een super mooie club! Het was super toevallig omdat er een Nederlandse DJ draaide dus wij zijn samen met 2 Nederlanders uit het hostel in oranje gekte erheen gegaan! Was echt super leuk!!

We zijn de afgelopen dagen veel bezig geweest met een kamer zoeken. We hebben er zo'n 6 gehad en hierdoor krijgen we ook een steeds beter beeld van de stad en de mensen. Helaas vielen de 2 mooiste huisjes met zwembad en fitness af omdat er een overbezetting was van Chinezen. Ze woonde letterlijk in de woonkamer, badkamer en hier hebben we het nog niet over de geur,haha. We hebben al een noltje Paradise 2 op het oog en als het lukt om als een echte Nederlander de prijs omlaag te krijgen,kunnen we er volgend weekend in!! We zijn er ook echt aan toe aangezien we morgen aan onze eerste stage dag beginnen!!

Wat leuke feitjes over onze stage bedrijven: Simone heeft dr collega's vrijdag avond ontmoet en die trekken elke vrijdag middag op kantoor een flesje wijn open! (toppie) En Jasja mag elke dag netjes in pak naar der werk en gaat elke woensdag middag met haar collega's yoga'en in het park!! Morgen hebben we allebei onze eerste dag, we hebben er veel zin in en we houden jullie op de hoogte!!

Gaat het in Nederland ook allemaal goed??

We hebben trouwens een ozzie's telefoon nummer. Op dit nummer kunnen jullie ons bellen en sms'en. Voor whatsapp zijn we gewoon nog online met onze normale Nederlandse nummer.

Jasja: +61451815886
Simone:  +61452341991

Cheers mates!!!

Xxx van ons

• 18 November 2012 - 12:23

Madelon Joostink ( 1 Van De Sportzusjes):

Hey meiden,

Fijn om te lezen dat het goed gaat met jullie en dat jullie je aardig weten te redden! En jullie genieten, dat is het belangrijkste! Hopelijk gaat het goed komen met de kamer, dan kum je tenminste echt gaan genieten!

Veel plezier nog en succes allebei morgen!!! Geniet nog even van de vrije dag!!
    Oja, hoe het hier in Nederland gaat? Het regen komt nu met bakken naar beneden! :(

Groetjes, Madelon

• 18 November 2012 - 14:05

Anja:

Hallo lieverds, wat een leuk verhaal weer. We hopen dat jullie een goede woonruimte vinden. Dan misschien maar wat duurder. Een eigen plek is belangrijk. Dus morgen gaat het echt beginnen! Wij zijn benieuwd hoor. Goed dat je je pak hebt meegenomen. Hier alles prima, vanmorgen hebben oma en opa ook jullie verhaal kunnen lezen. Met Jippie en Aisha gaat het ook goed. Zijn heel lief. Jip had het zo naar zijn zin dat hij op het eiland over het messenblok heen streetste. Moet maar denken," pure liefde". Voor morgen, jullie veel sterkte en plezier. Liefs, Herman, Jip, Aisha en Annie

• 18 November 2012 - 17:26

Wolter Oosting:

Hallo lieve blondjes''Vanmorgen;zondag 18 nov.veel gezelligheid hier.Op bezoek waren Anja en Herman en Marjon en Ulco.Fijn dat we goede berichten van jullie kregen.Hier is verder alles bij het oude alleen geen strandweer.Wij hopon dat jullie snel succes zullen hebben voor een goede huisvesting want dat is belangrij.Jasja,kun je daar geen fiets huren,dan hoef je niet zo veel lopen.Hebben je voeten meer rust.Probeer het eens.Hetis hier op ditmoment 17.30 uur.Ik veronderstel dat jullie nu lekker slapen.Veel succes toegewenstmaandag a.s.Veel liefs en knuffels van opa en oma.

• 18 November 2012 - 20:20

Cat:

Hee moppie's!
    Leuk om weer wat van jullie te lezen, en dat jullie jullie draai al een beetje vinden. Ben maar blij dat jullie daar in de zon zitten. Ik ben weer in Noltje aangekomen waar het steenkoud was. de kachel draait op volle toeren en me kruik zit in de magnetron. Liefjes heel veel succes mogen op jullie eerste dag, die trouwens al bijna is begonnen. Hele dikke kus xxxxxxxxxx

• 20 November 2012 - 13:07

Tante Iris:

hallo meiden, zo telezen gaat alles heel goed met jullie, heel leuk verslag..en geen tijd om nederland temissen.het is hier koud en veel wind. dus je mis ook niets. veel succes met het vinden van een huisje
    en een dikke kus xxxxxxxxxxxxx uit hekelingen.

• 20 November 2012 - 21:44

Bep.:

He wat leuk weer een verslag! Alhoewel we veel contact hebben vind ik jullie verslagen erg leuk om te lezen en ik word zelf ook wel nieuwsgierig! Fijn dat het huis bijna rond is. Nog even en dan koffers uitpakken en alles een plekje geven!! En een ipadtour door het huis:-) Succes en fijn dat jullie stages echt leuk zijn!!!!!!! Dikke kus XXX

• 20 November 2012 - 23:53

Shakibabb:

hahaha die verrekte chinezen ook altijd!!
    Klinkt allemaal top meiden!

Mis jullie !! xoxoxo